Cupcakes i nasjonaldrakt 🇳🇴

Cupcakes i nasjonaldrakt 🇳🇴

Hei dere, og riktig vel overstått nasjonaldag.

 

Håper dere alle hadde en fantastisk feiring av 17. Mai. Er det ikke fantastisk vi har en slik festdag for å feire og gledes over en slik viktig dag for landet våres, som vi er så stolte av!!

Selv synes jeg det er kjempe stas å pynte til denne dagen.

Jeg pynter med hvite duker, og servietter i nasjonale farger. Jeg bruker røde, hvite, og blå kubbelys og telys i stakene mine, og har vasene mine fulle av røde roser, hvitt brudeslør, og grønne blader … 😍🥰

Kakene synes jeg også er gøy og pynte i nasjonalfargene. I år fikk vi inn disse flotte cupcakesformene, så i år ble det kaker i de!!

Muffinsform i papp JUMBO, Norsk ass, 24 stk

Jeg bakte lyse muffins med ostekrem, og sjokolademuffins med sjokoladekrem.

For enkelhets skyld, siden jeg som alltid var litt stresset, valgte jeg bare å sprøyte på toppingen med sprøytepose, uten tip. Selv om det er utrolig flott med ulike rosetipper ol, er det også mulig å gjøre det så enkelt som dette, om du er litt stresset,  har litt lite tid, eller litt dårlig tålmodighet en dag! 😉

 

 

Pynten ble også enkel. Litt sølvshimmer var alt jeg tok på, og til slutt selvfølgelig noen norske flagg. 🥰

 

Til slutt en sløyfe rundt stetten på fatet, og vipps, kaker til 17. Mai er ferdig.

Disse kakene/formene egner seg ikke bare til 17. Mai. De er også flotte til konfirmasjon og andre festdager.

– Signe 😊

 

Tips:

Disse formene gjør seg også som små vaser til f.eks hvitveis! Nydelig pynt til festbordet!!

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *