Dørskilt til Hestene!!

Dørskilt til Hestene!!

Hei dere!

Som ei ekte heste kjerring, eller i ihvertfall vil jeg gjerne være det, måtte jeg jo bare kombinere mine to favoritt hobbyer! Det vil si håndverk/DIY og hest 🙂

Derfor fikk jeg den ideen at jeg skulle lage noen dørskilt til stalldørene, hvor ikke bare informasjonen sto, men hvor det også var mulig å gi beskjeder om hestene. Jeg tenkte også dette var supre gaver til noen gode venner i stallen som stiller mye opp, når vi trenger hjelp, så dette ble straks ett litt større prosjekt 🙂

Jeg kjøpte 5 skjærebrett av denne typen.

    

Så malte jeg de alle på begge sider, og to strøk med Sort tavlemaling 🙂

Etter dette skrev jeg ut et bilde av hver hest som skulle få skilt. Jeg limte bildet så på en firkant med farget kartong (0.5 cm større) som ramme.

Jeg brukte så tykk plastikk, som jeg igjen skar 1 cm større enn denne rammen. Denne skal beskytte bildet 🙂 Så limte jeg bildet med hobbylim til platen. Jeg limet det litt mot venstre, men så det dekket hullet på platen 🙂

Så la jeg en stripe hobbylim langs kanten av rammen på bildene mine.

Så la jeg plastbeskyttelsen forsiktig oppå, og trykket forsiktig ned, til bildet var forseglet i kantene.

Nå var bare den verste jobben igjen 🙂 jeg måtte skrive på alle skiltene 😀

I et islandshestmiljø, ble det mye rare bokstaver og navn og gjøre for hånd 😛

Jeg brukte en hvit chalktusj. Denne kan fint vaskes av igjen, og det kan skrives på nye ting etter hvert 🙂

Vipps, så har hestene fått nye skilt. Nå er jeg spent på de andre mottakerene 🙂

Så er jeg spent på om flere staller får slike skilt i fremtiden 🙂

Hilsen Signe!

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *