Konfirmasjonskort med bunadsark

Konfirmasjonskort med bunadsark

Hei dere 🙂

 

Tiden går fort mot konfirmasjonstiden, og de fleste av oss kjenner vel en eller ti konfirmanter…

I den forbindelse tenkte jeg vise dere de flotte arkene Papirdesign har kommet med, med bunadsmotiv! Fantastisk flotte både til å bruke på den flotte bunadsdiesen deres, eller som vanlig paneler på flate kort.

På de første kortene har jeg brukt den store bunadsdiesen til papirdesign. Denne er lett å sette sammen, og gir  utallige muligheter til å lage kort av ulike bunader og festdrakter, enten du velger lage fantasidrakter, eller prøver å lage en spesiell drakt/bunad.

Papirdesign har så kommet med to mønsterark til Nordlandsbunaden. En grønn utgave, og en blå. Jeg måtte prøve meg på begge to 😀

På det første kortet har jeg valgt bruke arket “grønn nordlandsbunad”. Arkene er laget slik at de skal kunne passe inn til delene på diesen, og gir et flott sluttresultat.

Jeg har brukt smykketilbehør som sølje og spenne på vesken.

På det neste kortet har jeg brukt arket ” blå Nordlandsbunad”.

Også her har jeg brukt smykketilbehør som sølje, men ellers har jeg brukt sølvpapp og de tilhørende diesene til alle detaljene på kortet.

Her har jeg tatt i bruk hvitt  strukturpapir som jeg har brukt til skjorten.

  

Til slutt har jeg laget et veldig enkelt 10×20 kort, med arket “Hardangerbunad”. Jeg har laget kortet med to sett paneler, og 3Dputer, for så å stanse ut en av Papirdesigns nye tekstdies, “konfirmant 7”

Til slutt har jeg stemplet på innsiden med et stempel fra Kort og godt, som jeg bare elsker <3

 

 

Anbefaler dere en ekstra titt på disse arkene neste gang dere skal lage konfirmasjonsark, del gjerne hva dere lager på vår facebookside 🙂

 

Hilsen Signe 🙂

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *