Ole Brum of Nasse Nøff Dies fra Disney

Ole Brum of Nasse Nøff Dies fra Disney

Hei dere!

Nei, jeg klarte bare ikke la være, jeg måtte bare vise dere denne diesen også.

Nok en av de nye diesene fra disney, denne med Ole Brum og Nasse Nøff!

Makan til søte og nusselige dies, det finnes vel ikke adjektiver nok 😀 😛 ….

Etter min mening behøver man ikke være barn for å mota ett kort med disse to her <3

Her kommer en forklaring på hvordan jeg har brukt denne diesen.

Denne er enklere å sette sammen enn -bambi, da den inneholder større komponenter.

Først tar jeg ut en sort figur jeg skal bruke som base. Jeg har laget denne i skumgummi slik at jeg enkelt får en 3d effekt. Når jeg lager denne i sort får jeg en helt gratis skyggeeffekt på figuren som jeg liker…

Så tar jeg ut en i Orange. Denne klipper jeg vekk masse Nøff på, og limer kun Ole brum på det sorte.

Så kutter jeg ut en lys rosa, av Nasse Nøff, og limer på denne.

Nå kutter jeg ut en mørkere rosa som jeg kutter ut de viste områdene på, og limer de på figuren min.

(genser/striper, og ører)

Så får Ole Brum er rød genser.. Diesen viser deg godt hvor du skal kutte for å ta av denne fra figuren.

Helt til slutt ser du Ole Brum også har fått en sort nese.

Og da er figuren ferdig

Til slutt flytter figuren inn på ett enkelt bursdagskort til liten eller stor. Ole Brum har som tidligere nevnt ingen alder, og det har disse arkene fra Studio Light heller ikke, så de går godt sammen 🙂 …

Anbefaler dere en tur inn i nettbutikken og ta en titt på alle de flotte disneydiesene som har kommet på markedet… Det er umulig å kjøpe alt på en gang, men det er alltid mulig å lage en ønskeliste, sukk <3

 

-Signe

 

Utstyrsliste:

Studiolight mønsterark

Bazzill

Happy Birthday dies

Ole Brum/Nasse Nøff dies

Big Shot

lim

mosegummi

 

 

 

 

 

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *