Overraskelsesparty!!

Overraskelsesparty!!

Hei dere !!

 

I helgen holdt vi overraskelsesfest for datteren min, som ble 18 år!! Tenk, endelig voksen, men likevel ikke.

Pga en rekke årsaker ønsket vi holde ett skikkelig overraskelsesselskap for henne, og overraskelse ble det!!🤩…

Hun trodde hun skulle være med kusinen på et arrangemang, men kom heller til eget selskap med 40 gjester!!

Det jeg tenkte jeg ville vise dere er hvor enkel alt kan gjøres, men likevel få det lettvint og fint til fest med våre produkter. Det var jeg nemlig veldig klar på til denne festen – det var en bursdag, og jeg var ikke villig til å bruke for mye tid og energi på kjøkken osv. Jeg ville bruke tiden på bursdagsbarnet, og gjestene…

Tema for festen skulle være sort/rosa/sølv! Jentungen er VELDIG rosa frøken, og kombinasjonen m sort og sølv er veldig flott.

Jeg har brukt sorte engangsduker. Dette tykke duker, som fint kan vaskes av i mellom serveringene. Høy kvalitet.

 

Så kjøpte jeg rosa papptallerken, og rosa og sorte servietter i to ulike størrelser. Dette er også svært tykke gode servietter som egner seg godt til bretting og pynting.

Jeg synes dette er så dekorativt i seg delv at jeg syntes til noe så enkelt som bursdag trengtes ikke særlig mer pynt. Litt sølvpynt på midten,  og et glass med roser var egentlig mer enn nok, samt ett telys i glass. Noen tynne remser med sorte serpensiner fikk plass langs midten av bordet, sammen med den strødde sølvpynten.

Så hang vi opp rosa, sølv, og sorte ballonger blandet i lokalet…

Kakebordet gjorde vi like enkelt !  Og siden jentungen er en leken rosaelskende fargeklatt , lot vi kakebordet vise dette.

Sitronkaken laget vi i liten langpanne. Så satte vi liten rund kake på toppen. Den fikk en nydelig enhjørningskopp på (nei den var ikke spiselig!) som vi lot renne over av festlige Marsmellows… melisglassuren farget vi selvfølgelig rosa! 😍…

Sjokoladekaken laget vi dobbel. Vi bakte to ulike strl og satte på plater. Kake en var 20 cm og kake 2 var 25 cm.  Så målte vi opp bein som var like høye som kaken. Beina ble satt i den nederste kaken som støtte for fatet over. Så satte vi på kake nr 2. På toppen la vi bare ett «rosa teppe» av fondant, som en prinsessebarbie fikk sitte på. Hun fikk masse puter av Marsmellows, for å hente tema fra andre kaken. Så ble det rosa hjerter på siden av kaken.

Vi hadde også gulerotmuffins med rosa og sort glasur. Disse hadde enhjørningshorn, eller havfruehaler. Disse formene er enkle å bruke, og morsomme for barna. De ble sprayet med rosa og perlemor spray!

Til slutt laget vi pavilova med rosa krem og bær😘…

Det morsomme med disse kakene er at barna var med på alle. Utstyret gjør det enkelt å lage, og morsomt for barna å delta!

Håper dette gå noen ideer til neste barneselskap? Frøkna mi blir nok aldri for gammel for det rosa og søte, så jeg kan kose meg i mange år til😂😂

 

lykke til med kommende selskaper.

Hilsen Signe!

 

 

 

 

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *