Påskehilsen

Da da det jammen meg blitt påsketid, og for mange venter påskeferie, fjellet, påskegjester, påskeegg, vertinnegave, og annet som hører påsken til.

Selv synes jeg det er hyggelig å ha med en liten påskehilsen når jeg skal bort, men er av de som synes det er gøy å gi noe litt mer uvanlig.

så når vi reiser bort, for en kveld eller noen dager, eller gir bort små hilsninger av andre årsaker i påsken, lager jeg ofte disse små pakkene med kakao og godis. De kan også fylles med andre godsaker som konfekt, twist, eller kaffepause og sjokolade.

De er veldig enkle å lage. Mål posen din (pass på å velge en pose godkjent for mat), og lag ett panel som er like bred. Lag den ca ti cm lang og brett den på midten. Lag to paneler i mønsterark som er 0.5 cm mindre en sidene på toppen din og lim på. Så kan du pynte fritt.

selv har jeg brukt en herlig blomsterpinne på min ene, som jeg bare har fjernet pinnen på.

På den andre har jeg brukt dies, Big shot, og et stempel fra papirdesign. Har du ikke bigshot kan du bare skjære ut i firkant i stede, det blir også fint 🙂

Fjær er nesten et must på påskeprosjekter, og perlehønsfjær er utrolig dekorativt 😍 Absolutt en personlig favoritt 😊

En slik pose tar meg ikke mange minutter å lage, det er svært morsomt å motta, og veldig personlig 😊 Anbefaler dere å gjøre et forsøk ❤️

 

Lykke til

-Signe

 

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *