Pepperkakepynting i butikken😍

Pepperkakepynting i butikken😍

Hallo😊

Nå har det vært stille på blogg, og svært travelt i hverdagslivet.

Butikken yrer av julestemning, og hyggelige kunder, og vi gjør vårt beste for at alle skal gå hjem lykkelige og tilfreds😊…

Som et lite tilskudd til det lokale julemiljøet, har vi nå hatt pepperkakepynting for barna i butikken et par helger. Dette har vært stor stas.

Pepperkakedeigen må jeg innrømme ble bakt på Kiwi😂😇…

Så stekte vi pepperkaker fra noen av butikkens artige former. Hvem sier vel pepperkaker bare kan komme i hjerter eller pepperkakemenn?

Iceingen lages av melis, eggehvite, og sitrondråper. Jeg har fått litt forespørsler på holdbarhet, og fikk følgende beskjed da jeg sjekket: ca 2 dager i romtemperatur, ca 1 uke i kjøleskap … vi erfarte at siste pyntedag, da etter 6 dager, var iceingen blitt en del tynnere, men gikk fint å bruke bare vi blandet de godt igjen.

Iceingen ble farget med Cacas sin conditorfarge. Denne kommer i ett bredt utvalg av farger.

Jeg har pakket all iceingen i engangs sprøytepose. Disse posene er som sagt engangs, men kan også vaskes og brukes på nytt. De kan brukes til alle sprøytetipper med ulike strl. Posene kan knytes på toppen, bare holdes igjen, eller klyper av med slike poseklemmer vi her har brukt. Til dagens formål anbefaler jeg det siste.

Alle pepperkakene ble pakket i treatbags, og fylt med litt godis. Så var det bare og vente på barna. – og de kom, både små og store😊 Veldig hyggelig!!

Og her ble det mange flotte kunstverk…

Vi takker ALLE barn, ungdom, og voksne som var med oss på disse førjulsdagene. Det var kjempe hyggelig😊…

Til slutt, i disse enorme gavetider, pakket jeg inn noen pepperkaker… dette er måten jeg og datteren min har laget julegaver til venninner i  mange år. Dette koster svært lite penger, men man gir en personlig gave som viser man har brukt tid. Dessuten liker jo nesten alle barn noe søtt😂😂😇… Og da blir ikke utgiftene så svimlende når en har 10 venninner eller venner en gjerne vil ha gaver til!

Ønsker dere med dette en riktig god jul, også fra alle i butikken.

 

-Signe

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *