Pouring til scrappbooking!

Pouring til scrappbooking!

Hei igjen!

I dag tenkte jeg bare vise dere noen kort jeg har laget, med bakgrunner laget ved hjelp av pouring:-)

Pouring er abstrakt kunst, og svært enkelt å lage med enkle teknikker. Men hva er egentlig pouring? Pouring betyr at du ved å helle maling på et objekt kan få fram spennende fargeeffekter. Dette er noe som er godt kjent blant kunstnere, og brukes også mye til DIY prosjekter som smykker, fjøler, vaser, steiner osv.

Pouring kan lages med mange forskjellige medium, men mitt fokus har stort sett ligget på acryl maling.

Jeg kommer ikke til å snakke noe om fremgangsmåter i dette innlegget, da jeg tidligere har skrevet om Pouring HER. Dette kan du bare overføre til å bruke på andre flater, som f.eks tykk kartong som jeg har gjort til disse kortene mine 🙂

Etter å ha klint en stund med ulike teknikker, satt jeg igjen med disse panelene med maling. Noen har fått på litt glitter, noen litt annen pynt, noen litt Gilding flakes fra Cosmic Shimmer. Det er sånt jeg bare legger på mens malingen er bløt.

Så er det å la det ligge… leeeeenge… til det har tørket 🙂

********************************************************

Så kommer poenget, og målet mitt med innlegget 🙂

Når du først har laget så flotte bakgrunner, så trenger du gjøre svært lite mer med de, før du får supre kort! For det er jo malingen som skal dominere!!

Så her er hva jeg fikk ut av noen av mine bakgrunner 🙂

Stensil fra stamperia

Paste

Klistremerke

Palme – Kraftkartong, blåpapir (m utskrift/mal fra internett), og sort tusjpenn.

Treord fra papirdesign, malt med gull

Kort laget av bølgepapp

mosegummi er brukt for å bygge opp diecutten. Dette er en gammel dies, men vi har mange andre flotte babydies i butikken 🙂 DENNE hadde vært ett utmerket alternativ på dette kortet 🙂

Disse “trådene” bak buttonsen kalles glitterfiber  er en stor favoritt hos meg på mange typer kort, og er veldig anvendelige. De finner du HER.

Her har jeg bare brukt et gammelt konfirmantstempel, og en dies jeg hadde hjemme fra papirdesign. Og jeg har fargelagt med zig clean brush tusjer, disse er en stor favoritt om dagen…

Veldig enkle tusjer og bruke, som gir et flott og delikat resultat.

Stensil

Klistremerke

Paste

Palme og surfere – Kraftkartong, blåpapir (m utskrift/mal fra internett), og sort tusjpenn.

*******************************************************************************

 

Nå håper jeg kanskje du også kunne tenke deg prøve en helt ny måte å lage bakgrunner på. Noe mer hjemmelaget enn dette kan det ikke bli 🙂 Jeg anbefaler på så små bidrag, og investere i skikkelig maling, pouringmedium, og cellemedium. Dette får du igjen for i kvalitet 🙂

 

Jeg er spent på å høre i fra dere, om dette faller i smak. Dere må bare ta kontakt om dere har noen spm.

Hilsen Signe!

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *