Marsipan og Fondant

  • Fondant Brun Sjokolade Smak 250g
    0 out of 5

    Fondant Brun Sjokolade Smak 250g

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere. Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med smørkrem før kakelokket trekkes over.

    kr69.00
  • Fondant 250g - hudfarget
    0 out of 5

    Fondant 250g – hudfarget

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere. Glutenfri.

    kr69.00
  • Fondant 250g - skogsgrønn
    0 out of 5

    Fondant 250g – skogsgrønn

    kr69.00
  • Fondant 250g - lilla
    0 out of 5

    Fondant 250g – lilla

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere. Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med “ren” pisket kremfløte/smørkrem før kakelokket trekkes over.

    kr69.00
  • Fondant 250g - hvit
    0 out of 5

    Fondant 250g – hvit

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere. Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med “ren” pisket kremfløte/smørkrem før kakelokket trekkes over.

    kr69.00
  • Fondant 250g - rød
    0 out of 5

    Fondant 250g – rød

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere. Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med “ren” pisket kremfløte/smørkrem før lokket trekkes over.

    kr69.00
  • Fondant 250g - grønn
    0 out of 5

    Fondant 250g – grønn

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere.

    Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med “ren” pisket kremfløte/smørkrem før lokket trekkes over.

    kr69.00
  • Fondant 250g - blå
    0 out of 5

    Fondant 250g – blå

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere.

    Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med smørkrem før kakelokket trekkes over.

    kr69.00
  • Fondant 250g - baby blå
    0 out of 5

    Fondant 250g – baby blå

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere.

    Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med smørkrem før kakelokket trekkes over.

    kr69.00
  • Fondant 250g - baby rosa
    0 out of 5

    Fondant 250g – baby rosa

    Fondant til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i fondant slik at den blir sterkere og smidigere.

    Glutenfri.

    Hvis kakene fylles med krem som inneholder fløtestabilisator, fromasjpulver, vaniljekrem eller tilsvarende produkter, bør kaken strykes opp med smørkrem før kakelokket trekkes over.

    kr69.00
  • Marsipan 250g - hvit
    0 out of 5

    Marsipan 250g – hvit

    Marsipan til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram marsipan til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake. Kan fryses. Marsipan MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i marsipan slik at den blir sterkere.Glutenfri.

    kr69.00
  • Marsipan 250g - rosa
    0 out of 5

    Marsipan 250g – rosa

    Marsipan til overtrekk, blomster eller modelering. Du trenger ca. 500 gram marsipan til å dekke en 24-26 cm rund kake / 20×20 cm firkantet kake.
    Kan fryses. Marsipan MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Som et hjelpemiddel kan man kna inn “litt” cmc i marsipan slik at den blir sterkere. Glutenfri.

    kr69.00